Tools
You are here: Home » Zumba Fitness

Zumba Fitness

E-mail Print PDF
Share

alt

ZUMBA program plesno-fitness sat inspiriran latino glazbom, uključuje latino i internacionalnu glazbu s plesnim pokretima, stvaraju i dinamičan, uzbudljiv, veseo i učinkovit fitness sustav. ZUMBA sat-poznat kao ZUMBA Fitness-Party-kombinira brze i spore ritmove koji uvrščuju i oblikuju tijelo korištenjem aerobic-fitness pristupa kako bi se postigla jedinstvena kombinirana ravnoteža prednosti kardio vježbi i onih za učvrščivanje mišića.

Začetnik ZUMBE Alberto „Beto“ Perez kreativni je genije koji stoji iza ZUMBA fitness formule koja je zapanjila milijune ljudi promijenama do kojih je došlo na njihovu tijelu, u načinu razmišljanja i stilu života.

Beto je počeo plesati kao dječak u svojem rodnom gradu Caliju,južni dio Kolumbije u Južnoj Americi. Radio je kao koreograf lokalnih umjetnika i bio je plesač u raznim salsa klubovima. Kasnije je dobio stipendiju za prestižnu brazilsku plesnu akademiju Maria Sanford. Nakon diplome postao je instruktor na toj Akademiji, specijaliziran za latino plesove. Podučavao je satove salse, merengue i rumbe. Također je podučavao step, funk, jazz i moderan ples. Kasnije ga je njegovo zanimanjeza fizičku kondiciju dovelo do toga da postane ovlašteni osobni trener i instruktor grupnog vježbanja.

2000.godine doselio je u Miami u potrazi za američkim snom. Uskoro, godine 2001., njegov je inovativni stil privukao pažnju dvaju poduzetnika. Ta trojica muškaraca su se udružili i stvorili ZUMBA Fitness, LLC, globalnu kompaniju koja se temelji na Betovoj filozofiji fitnessa.

ZUMBA program stvoren je zbog Betove strasti za latino glazbom, egzotičnim plesnim ritmovima, te fitnessom.

Prepustite se i Vi veselim i zabavnim ritmovima te odradite super trening :)